Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Sabahattin Solakoğlu İlkokulu

Telefon : 04423150074
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://solakogluio.meb.k12.tr
Adres : MÜFTÜ SOLAKZADE MAH. 9. SK. NO 11/1 PALANDÖKEN / ERZURUM
VİZYON : Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimini ön planda tutarak ülkemizde ilköğretim eğitimi veren kurumlar içerisinde misyonumuz doğrultusunda ahlaklı dürüst ve planlı çalışabilen, vatanını ve milletini seven, özgüven ve sorumluluk sahibi, ufku geniş, iş birliğine önem veren, araştıran, bilgi edinme yöntemlerini öğrenerek bunu toplumsal faydaya dönüştürebilen, etik değerlere sahip bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Biz Bütün öğrencilerin öğrenmelerini; onların bilgili, becerikli, kendilerine güvenen, üretim gücüne sahip, girişimci kimliği olan ve ileriye dönük planlar yapabilen, milli ahlak anlayışına uygun, geleceğini düşünen, ileriki yaşamlarında başarılı olabilecek bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek hale getirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretmen :22
Öğrenci :374
Derslik :11
Atölye-İşlik :3
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3000
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : İlkokul : 09.00-14.10 Anasınıfı: 09.00-14.00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğal gaz
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Palandöken ilçesinde bulunup, ulaşımda herhangi bir sıkıntı yoktur. Erzurum´un her noktasından dolmuşlar ve belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanmakta.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Erzurum´un Palandöken ilçesinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 0 km
Kontenjan Bilgileri : 50 Ana Sınıfı, 20 Özel Eğitim, 310 İlkokul Toplam 380 öğrenci mevcudu ile ilçemizin tercih edilen başarılı ilkokuluyuz.
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda Sportif Faaliyetler: Masa Tenisi, Satranç, Artistik Buz Pateni, Yüzme, Görsel Sanatlar, Bağlama kursları, Drama etkinlikleri olarak düzenlenmektedir. Öğrencilerimiz katıldıkları her faaliyette il düzeyinde çeşitli başarılar elde etmektedir
Bilimsel Etkinlikler : Her öğretim yılı her sınıf düzeyinde “Zeka Oyunları” turnuvaları düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları : " Four Seasons Workshop " eTwinning Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : " Four Seasons Workshop " eTwinning Projesi yurt dışı ortaklarla yürütülmektedir.
Diğer Hususlar : Okulumuzda; her öğretim yılı 2.3. ve 4. Sınıf öğrencileri arasında ödüllü kitap okuma yarışması düzenlenmektedir. Her sınıf düzeyinde kazanım değerlendirme testleri uygulanmakta. Yine her öğretim yılı bağlama, resim-ebru ve yöresel halk oyunları kursları düzenlenerek öğrencilerimizin sosyal sanatsal ve kültürel yönden gelişmelerine katkı sağlanmaktadır. Ayrıca tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla kermes düzenlenmektedir.
Yazdır :